T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ATAŞEHİR - Harezmi Anadolu Lisesi

ETWINNING PROJESİ: "LET'S GO FOR A VIRTUAL WALK''

ETWINNING PROJESİ: "LET'S GO FOR A VIRTUAL WALK''

( SANAL YÜRÜYÜŞ)

 

SANAL YÜRÜYÜŞ NEDİR?

Öğrenciler ülkelerinden bir kültürel veya doğal cazibe merkezi (örneğin bir müze, milli park) seçecek ve Twinspace'teki sayfalarında bu yaptıkları sanal yürüyüşlerin  bağlantılarını paylaşacaklar.

Öğrenciler sanal yürüyüşlerin nasıl yapıldığını, bunları yapmak için hangi dijital araçların kullanıldığını keşfederek diğer  öğrenciler için bu konuda kısa bir sunum ve  test hazırlayacaklar.

 

Projede amacımız ; Öğrencilerin kendi kültürlerini, yaşadıkları çevre ve okullarını tanıtırken , farklı ülkelerdeki okullardan  oluşan öğrenci gruplarıyla   aralarında maksimum  işbirliğini sağlamak. Görevler üzerinde birlikte çalışacak uluslararası ekiplerin oluşturulmasını teşvik etmek.

Proje üzerinde çalışırken, öğrencilerimizin eleştirel düşünme, problem çözme, iletişim ve işbirliği becerilerini kazanmaları ve kişisel gelişimleri ve gelecekteki kariyerleri için oldukça önemli olan dil ve BİT(Bilgi ve İletişim Teknolojileri) becerilerini geliştirmeleri hedeflenmektedir.Projemizde etkinlileri yaparken öğrencilerin Web 2.0 araçlarını etkin olarak kullanmalarını sağlamak

06-04-202206-04-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.04.2022 - Güncelleme: 06.04.2022 10:54 - Görüntülenme: 1166
  Beğen | 7  kişi beğendi