T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ATAŞEHİR - Harezmi Anadolu Lisesi

OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Sevgili öğrencilerim,Sayın Velilerim 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ilk günü yarın sabah gerçekleşecek. Öncelikle söylemek isterim ki  tamamı kadrolu öğretmenlerden oluşan eksiksiz ve deneyimli öğretmen kadrosuyla görevdeyiz. Ayrıca  Evlatlarımız uzun zamandır okulumuzdan ayrı kaldılar, bizler onların geçiş sürecini kolay atlatıp ivedilikle  hedefe  odaklanmalari için elimizden geleni yapacağız.

Bu amaçla sizlere düşen vazife de öğrencilerimizi okula  zamanında düzgün ve okul formasıyla makyajsız ve sakalsız bir şekilde okula göndermektir. Bildiğiniz gibi okul formamız, siyah düz yazısız eşofman veya siyah pantolon, AHAL yazili okul tişortü ve swet den oluşmaktadır. Erkek öğrencilerin küpe ve sakal, kız öğrencilerimizin burnuna piersing ve makyajla okula gelmeleri yasaktır. 

Bir diğer husus da okulumuzda ilk ders telefonlar toplanır son ders in son 10 dakikasında geri dağitilir bu konuda kural nettir. 

Ayrıca ilk günden derslere başlıyoruz okul çantası kalem defter silgi ile okula gelsinler. Yanlarında fazladan poşet bulunsun çünkü kitap dağıtılacak.

Yukarıda belirttiğim hususlarda veli ve öğrencilerimizin bizlere yardımcı olacağına olan inancım tamdır.

Bu vesileyle 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı hepimize tekrar hayırlı olsun. Allah yardımcımız olsun.Saygı ve sevgilerimle.

Harezmi Anadolu Lisesi Müdürü 

Serkan KÖKTÜRK

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.09.2023 - Güncelleme: 10.09.2023 21:29 - Görüntülenme: 285
  Beğen | 14  kişi beğendi